Menu Sluiten

Uw installatie spoelen, wat kost dat?

Een voordelig tarief voor optimaal resultaat

Alleen het nodige werk

Wij laten u niet opdraaien voor onnodig werk en kosten. Zo doen wij vooraf geen inspectiebezoek, simpelweg omdat dit niet nodig is. Voor niet diffuus dichte slangen hebben wij een speciale verdeler. Na het vervangen van de verdeler en het reinigen blijft de installatie schoon

Wij ontstoppen en reinigen vloerverwarming en radiatoren met onze speciaal ontwikkelde methode. Onze methode wordt binnen Europa enkel en alleen door ons toegepast.

Wij reinigen uw installatie beter goedkoper efficiënter

LET OP! Voor het reinigen van uw installatie is bij ons geen voorbereidend bezoek nodig. Dit is uw eerste besparing. Wij gaan effectief en efficiënt te werk om voor u de kosten zo laag mogelijk te houden. Een blije klant is immers veel meer waard.

Composiet verdeler

De beste materialen voor de beste resultaten

Wij gebruiken alleen de beste materialen. Wij gebruiken composiet verdelers van Therminon. Het voordeel van deze verdelers tegenover een verdeler van bijvoorbeeld RVS is dat deze niet onderhevig aan corrosie of roest. Zo bent u verzekerd van een goede installatie die jaren meegaat.

De prijzen van onze gescheiden verdelers zijn altijd op aanvraag.

Geldzakje

No Cure No Pay

2003

Sinds 2003 dé specialist

kwaliteit

Topkwaliteit, altijd

Onderneem nu actie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info