Menu Sluiten

Hoe spoelen wij uw installatie?

Een unieke werkwijze voor optimaal resultaat

Geen onnodige kosten

Veel bedrijven zeggen eerst een inspectiebezoek en eventueel voorwerk te moeten doen. Voor het spoelen van de vloerverwarming is dit niet nodig en simpelweg geldklopperij. Voor het spoelen van de radiatoren is een voorbereidend bezoek wel nodig.

Wij ontstoppen en reinigen vloerverwarming en radiatoren met onze speciaal ontwikkelde methode. Onze methode wordt binnen Europa enkel en alleen door ons toegepast.

Geldzakje

No Cure No Pay

2003

Sinds 2003 dé specialist

kwaliteit

Topkwaliteit, altijd

Voorwerk

Stap 1

Wij komen voor de installatie inspectie niet bij u langs. U kunt via ons formulier zelf foto’s aanleveren van de radiatoren, vloerverwarming verdeler en ketel. Hiermee bespaart u al flink op de kosten.

Stap 1
Stap 2

Onderzoek

Stap 2

Met onze ultrasone flowmeter en warmtebeeldcamera zoeken wij de oorzaak van het probleem. Wanneer wij deze gevonden hebben gaan wij te werk.

Reinigen

Stap 3

Wij gebruiken magneetfilters en een spoelmachine om uw installatie volledig door te spoelen. Zo verwijderen wij vuil wat is ontstaan door bijvoorbeeld zuurstoftoetreding.

stap 3
stap 4

Duurzaamheid

Stap 4

U wilt dat uw installatie zijn rendement behoudt. Indien nodig plaatsen wij daarom een nieuwe verdeler. Dit draagt zorg voor een goed werkende installatie. Indien gewenst kunt u bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten.

Onze tarieven

Wij werken voor zeer competitieve prijzen. Vind u een partij in de markt met een lagere prijs dan ons? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Onze prijzen

Onderneem nu actie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info